HVOR?   HVORDAN?  LAGRINGSTIPS   SIKKERHET    KONTAKT
sundbygard.no/minilager   sundbygard.no
 

 

Trenger du ekstra plass? Vi tar vare på tingene dine.

Kun 135 kr/m2/mnd.

For eksempel vil en bod på 2,5 kvadratmeter og ca 8 kubikk koste 337.5 kroner per måned. En bod på 5,0 kvadratmeter og ca 16 kubikk vil koste 675 kroner per måned. Boder finnes i 2.5 kvm til over 15 kvm.


Adkomstrom for tørr omlasting


Boder


Eksempel liten bod

Vi leier ut lagerboder for privatpersoner og bedrifter som trenger ekstra plass. Her kan du lagre møbler, innbo eller bruke det som firmaets lille ekstra rimelige lager.

Om du har en full kjeller som du vil benytte til noe mer fornuftig, eller du har tenkt deg til utlandet for en periode? Vi kan tilby en fleksibel lagerplass, der du ikke betaler for mer enn det du trenger av plass eller lagringstid.
 
  HVOR?
Vi holder til ved Åros i Røyken kommune. Det er kort avstand til Bærum, Asker, Lier og Hurum. En 35 minutters kjøretur fra Oslo, 20 minutter til Drammen og rett ved Oslofjordforbindelsen RV23.
 
  HVORDAN?
Ta kontakt for en visning. Leietid og bodstørrelse bestemmer du. Ta med hengelås. Kontrakt og adkomst ordnes på fem minutter. Fyll opp lagerboden!
 
  LAGRINGSTIPS
Om du trenger plass etter kjøp av ny leilighet, eller vil ta vare på oldemors gamle spisestue, vi gir deg tipsene for få maksimal utnyttelse av plassen!
 
  SIKKERHET
Minilageret har alarm. Gården er bebodd og i full drift, så det vil alltid være folk tilstede.
 
  Avtalevilkår.pdf
Avtalevilkår for leie av lagerbod.
 
  Personvern.pdf
Personvernerklæring.
 

 

Ta kontakt for å avtale leie av bod!